L'Olot va perdre ahir davant l'Espanyol B i es va veure molt superat per l'equip de David Gallego des dels primers instants. Els garrotxins no perdien a casa des del 21 d'octubre, quan el Lleida es va endur els tres punts del Municipal també per 0-1.

Raúl Garrido va avisar a la prèvia del partit que hi hauria novetats. El que ningú podia esperar és que fossin a la porteria. Pol Ballesté va debutar com a porter de l'Olot i Xavi Ginard, habitual porter titular, es va quedar a la banqueta. «Feia temps que teníem parlat que en Pol jugués. És un gran porter, és molt bo i mereixia tenir aquesta oportunitat. Tots dos porters tenen opcions de jugar perquè ambdós són molt bons», valorava Garrido al post-partit. L'altra novetat a l'onze va estar l'entrada de Xumetra com a carriler dret.

La primera meitat va ser molt igualada pel que fa a ocasions i arribades. L'Olot va trepitjar línia de fons en diverses ocasions gràcies a la profunditat de Xumetra i Pep Chavarría, però l'equip no va estar massa eficaç en els metres finals. Masó ho va intentar amb un tret llunyà al minut 3 de partit i Xumetra també amb un xut creuat al minut 5, però cap dels dos xuts va incomodar Edu Frías.

Durant els primers 45 minuts, l'Espanyol B va tenir més l'esfèrica que l'Olot, fet anòmal en els partits que juguen els de Garrido al Municipal. Tot i això, els visitants tampoc van tenir ocasions massa clares, fins que, al minut 32, Campuzano va fer el 0 a 1 arribant de segona línia per empènyer una passada de la mort de Carles Soria.

A la segona part l'Olot va aglutinar més la pilota, però fins al minut 69 els de Garrido no van trepitjar àrea rival. Pep Chavarría es va endinsar dins l'àrea i va realitzar un fort tret que va aturar Frías amb els punys. Raúl Garrido va intentar revolucionar el partit i buscar alternatives donant entrada a jugadors com Cosme i Barnils per penjar pilotes a l'àrea, però ni l'Olot es va mostrar precís ni la defensa visitant va donar facilitats per fer-los mal.