Després de caure als vuitens de final de la Lliga de Campions davant de l'Ajax i no comptar amb compromisos europeus entre setmana, el Reial Madrid s'estrenarà aquesta temporada en el partit de dilluns. Els homes de Zinedine Zidane tancaran la jornada a partir de les 21.00 visitant Butarque, davant d'un Leganés que es juga poc més que l'honor en aquests darrers 6 partits per acabar la temporada.

Passi el que passi, el blancs acabaran la jornada en tercera posició. Ara es troben a 5 punts de l'Atlètic amb el partit pendent d'aquesta nit. Així doncs, per intentar lluitar pels tres punts que l'acostin al subcampionat de Lliga, Zidane ha convocat Keylor Navas, el seu fill Luca i Altube del Castilla a la porteria, Carvajal, Vallejo, Varene, Nacho, Marcelo i Odriozola en defensa, Modric, Casemiro, Valdverde, Marcos Llorente, Asensio, Isco i Ceballos com a mitjos i Benzema, Bale i Lucas Vásquez com a davanters.

Destaquen les absències de Mariano, Brahim i Reguilon, que són baixa per decisió tècnica i se sumen a les ja conegudes per lesió de Sergio Ramos, Courtois, Vinícius i Kroos.