Els migcampistes del Barcelona Ivan Rakitic i Sergi Roberto, que es van perdre l'últim partit de Lliga per un procés febril i una sobrecàrrega al bessó, respectivament, es van entrenar ahir amb el grup. El tècnic, Ernesto Valverde, va dirigir una sessió amb tots els disponibles que va ser de recuperació per als titulars a El Alcoraz i més intensa per a la resta de futbolistes de la plantilla.

També van participar en l'entrenament els jugadors del Barça B Iñaki Peña, Moussa Wagué i Riqui Puig. Els dos últims van debutar aquest dissabte a Primera Divisió davant l'Osca (0-0). La plantilla blaugrana tornarà a exercitar-se aquest dilluns, a partir de les 19.00 hores, a la Ciutat Esportiva. A les 15.45, Valverde i el porter Marc-André Ter Stegen compareixeran en roda de premsa en la prèvia de la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions que el Barça disputarà contra el Manchester United demà al Camp Nou.

D'altra banda, Felix Brych serà l'encarregat d'arbitrar aquest dimarts el partit segons va confirmar ahir la UEFA. Brych, de 43 anys i que va arbitrar fa unes setmanes el duel de tornada de vuitens entre el Reial Madrid i l'Ajax al Santiago Bernabéu (1-4), es va creuar per última vegada amb els blaugranes en l'anada de quarts de la temporada 2015-16 contra l'Atlètic de Madrid al Camp Nou, que va acabar amb victòria culer (2-1). Clément Turpin s'encarregarà d'impartir justícia en l'altre duel de quarts de demà, el que enfronti el Juventus amb l'Ajax a Itàlia després del 1-1 de l'anada.