El Cadí La Seu serà el rival de l'Spar Citylift Girona, diumenge a les set de la tarda, en un duel català en les semifinals de la Lliga Femenina després que ahir a la nit les pirinenques eliminessin el Guipúscoa (80-78). En un Palau d'Esports de La Seu d'Urgell ple fins a l'última cadira, les locals van derrotar les basques en un tercer partit de la seva sèrie de quarts de final que es va acabar decidint a la pròrroga de la mà d'un gran Yure Díaz (23 punts) i amb Andrea Vilaró anotant tirs lliures claus en els moments decisius. En l'altre costat del quadre, el València va guanyar clarament a la pista del Gernika (49-75) i serà el rival del Perfumerías Avenida en semifinals.

Amb la pivot gironina Geo Bahí de capitana, anit el Cadí va saber remuntar un partit en què el Guipúscoa havia anat sempre per davant en els tres quarts i, més tard, quan semblava que tenia el partit a la butxaca (65-60 a 18 segons pel final), no desesperar-se quan un triple de Brkic, una pilota perduda entre Bahí i Vilaró, i dos tirs lliures d'Aduriz van enviar el partit a la pròrroga. En els cinc minuts afegits, el Cadí es va avançar amb un parell de bàsquets de Richaards però, un cop més, el Guipúscoa va tornar a igualar el partit fins que un tir de tres metres d'Etxarri, a 12 segons del final, i dos tirs lliures de Vilaró van acabar deixant la victòria a les mans del Cadí. Yure Díaz va ser la màxima anotadora del partit amb 23 punts i Lynn Weaver en fa 19 pel Guipúscoa.

La semifinal entre l'Spar Citylift Girona i el Cadí serà al millor de tes partits: el primer diumenge a Fontajau, a les set de la tarda, el segon dijous a La Seu i el tercer, si fes falta, un altre cop a Fontajau.