A hores d'ara, tot comença a ser a cara o creu. Només queden quatre jornades de lliga i, després de deixar escapar els tres punts amb cinc fatídics minuts en l'última, el Peralada-Girona B té aquest vespre la necessitat imperiosa d'allargar la bona ratxa com a visitant al Camp d'Esports del Lleida Esportiu (19 h). El rival, un dels que fan més respecte de la categoria, es troba immers en una situació delicada. I és que els lleidatans no guanyen des des de finals de febrer i des d'aleshores només han sumat dos punts dels 21 possibles, arrossegant quatre derrotes consecutives. Aquesta mala dinàmica els ha fet caure en picat a la classificació i ara tenen les places de promoció d'ascens a set punts. «Sabem que apuraran les opcions de play-off i el partit serà molt atractiu, com una final», diu Chicho.

Per la seva part, els de Chicho intentaran «aprofitar la dinàmica complicada del Lleida amb tranquil·litat i mantenint les emocions. És un camp que agrada per les dimensions i l'ambient que hi ha». Respecte a l'última jornada, el tècnic xampanyer creu que «és una cosa circumstancial. L'equip està molt bé, té bona cara i té clar el que ha de fer al camp. Vam encaixar un gol que ens va posar nerviosos, això és tot. Han entès bé el missatge».

El Peralada avui no podrà comptar amb Èric Montes ni Kilian, lesionats. El capità s'ha fet una lesió a l'isquiotibial. Tampoc amb Kevin Soni, que va viatjar ahir amb el primer equip a Vigo.