L'Handbol Bordils ha estat a punt de culminar una gran remuntada a la segona part contra el Port Sagunt, un dels favorits per optar a l'ascens a la Lliga Asobal. Els de Sergi Catarain han acabat perdent de dos (28-30) un duel on havíen arribat a perdre de quatre gols (18-22) a la segona part però que a dos minuts del final estava igualadíssim amb un mínim avantatge visitant (28-29) després d'un gol de penal de Masmiquel. Al final la rigorosa exclosió de Combis a un minut i mig del final i un nou gol dels valencians ha trencat les esperances gironines.

El Bordils, tot i la derrota en aquest partit que quedava pendent de la jornada 14, continua amb tot a favor per sentenciar la permanència. De fet estarà salvat dissabte si guanya a la pista de l'Agustinos d'Alacant per més d'un gol de diferència.