El saló de plens de l'ajuntament va ser l'escenari ahir al vespre d'una recepció a les integrants del CPA Girona que dissabte passat van proclamar-se campiones d'Europa de patinatge en la modalitat de grups de xou a Reggio Emilia (Itàlia). És la quarta victòria de l'equip que entrena Nuri Soler aquest 2019, després dels aconseguits als campionats de Girona, Catalunya i Espanya. Aquesta setmana les patinadores descansen i a partir de la que ve ja començaran a preparar la culminació d'aquesta temporada: els Roller Games de Barcelona, on el proper 14 de juliol lluitaran pel Mundial en un Palau Sant Jordi ple. «Un or allà serià la perfecció», deia ahir Nuri Soler, que paral·lelament ja començarà a treballar també en la coreografia de l'any que ve.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va ser l'encarregada de rebre les patinadores, que van anar acompanyades de familiars, entrenadors i directius, així com d'altres representants del club. «Els quatre títols de campiones que hem guanyat aquest any són la culminació d'un llarg esforç, ho estem gaudint molt», va afegir l'entrenadora.

El CPA Girona farà el pregó de Temps de Flors el proper dissabte a les 11 del matí a les escales de la Catedral. Després tocarà pensar en els Roller Games, als quals arribaran com a clares favorites acumulant quatre ors el 2019: «Hi anirem a gaudir perquè no competeixes cada dia en un Mundial en un Sant Jordi ple amb la teva gent».