El Blanes va celebrar l'ascens a Segona Catalana després de proclamar-se campió l'anterior cap de setmana al camp del Malgrat (0-3). Dissabte, la plantilla ho va voler celebrar amb la seva afició i després del partit davant el Calonge van realitzar una rua amb un autocar descobert pel centre de la vila.

Abans, en el partit, l'equip rival ja havia fet el passadís de campió al Blanes juntament amb els jugadors del futbol base, que van onejar banderes del club. La derrota en el partit de dissabte (1-2) va ser poc important, ja que després del partit la plantilla va seguir celebrant el campionat. A més, el gol marcat dissabte pel conjunt local va significar arribar a les 100 dianes aquesta temporada.

En haver-se proclamat campió, el Blanes disputarà la pròxima temporada la Copa Catalunya Amateur, en la qual participen els equips campions de grups de Segona, Tercera i Quarta Catalana. Els de la Costa Brava iniciaran la competició el 2 de juny, en la tercera ronda del torneig, i encara esperen el rival. Els blanencs ja tenen experiència en aquesta competició. La més recordada data de 1990, quan van aconseguir guanyar la que llavors s'anomenava Copa Generalitat.