El Sarrià va fer una passa gairebé definitiva en la lluita per pujar a Divisió d'Honor Plata després de superar el Maristas Algemesí per 21-25. D'aquesta manera, els gironins se situen amb 4 punts al capdavant del grup, i amb un empat o victòria aquest matí contra el Xiria (10.15) aconseguririen l'ascens a Divisió de Plata.

Els de Pere Coll van començar com un tir, amb un parcial de 0-3 en cinc minuts i arribant a tenir una diferència de cinc gols (2-7) en l'equador del primer temps. A partir d'aquí van arribar els problemes en atac. Amb 6-9 al marcador i amb 9 minuts per endavant per arribar el descans, els sarrianencs no van anotar cap gol. El porter, Pau Guitart, va evitar que els valencians empatessin el partit a 9, i així va fer que els de Coll arribessin amb un gol d'avantatge al descans (8-9). La nota negativa va ser la lesió d'Adrià Serrano després de marejar-se en rebre un cop a les cervicals, però en principi avui podrà jugar.

A la represa, els sarrianencs van reaccionar i van aconseguir distanciar-se, de nou, a tres gols dels rivals (9-12). Llavors el partit va passar en una fase d'intercanvi de gols per part dels dos equips, fins que els blaus van aconseguir agafar un avantatge de cinc gols (16-21) que semblava gairebé definitiu a 5 minuts del final, però els valencians van posar emoció al duel posant-se a tres gols quan faltaven 2 minuts i mig per al final (20-23). Tot i així, les dianes de Pere Arnau, de penal, i Lozano, al contraatac, deixaven el partit encarrilat, i van deixar al rival anotar l'últim gol en la darrera jugada (21-25).