El Reial Betis va castigar (0-2), amb dos atacs de Loren i l'exmadridista Jesé, un Reial Madrid sense ànima en l'última jornada, disputada en un crític Santiago Bernabéu, en el possible adeu de Keylor Navas, titular, i Gareth Bale, suplent, i va tancar així un curs 2018-19 infame per als blancs.

Va ser la culminació d'un desastre. Un Madrid apàtic i que no va mostrar voluntat de capgirar la derrota de Sant Sebastià va exhibir les mancances de tot l'exercici. Sense títols -més enllà del Mundialet de Clubs- i amb tot un equip per aixecar d'un edifici en ruïnes.

En aquest possible comiat de Keylor Navas i Gareth Bale, 26 títols, 7 dels quals Champions, en el seu currículum amb el Madrid, Zidane va mostrar les seves cartes. «Si no faig el que vull en el meu equip, marxo», es va reivindicar dissabte, exhibint múscul abans de l'últim qüestionari del Bernabéu.

Qui sí que es va acomiadar al final del partit, però, va ser Quique Setién. L'entrenador càntabre, fitxat fa dues temporades, va classificar el Betis per a l'Europa League en la seva estrena a la banqueta andalusa. Ahir, poc després del triomf, el Betis va confirmar el seu adeu a les xarxes socials.