El Càmping Las Dunas i la seva escola Fase Wind van inaugurar ahir el primer dia del gran esdeveniment que està a l'agenda de tots els amants dels esports d'aigua i de lliscament, una de les proves del Campionat Europeu de windsurf en la disciplina de freestyle que durarà fins el diumenge 26 de maig.

En la jornada d'ahir es varen registrar un total de 25 windsurfistes sèniors i juvenils d'una desena de nacionalitats diferents, on aquests joves competidors és la primera vegada que trepitgen les nostres terres ja que ha sigut una de les novetats de l'organització. Cal destacar que les grans promeses del windsurf són aquí i que també hi ha representació catalana amb el badaloní Ferrran Recasens (CAT-401) que ja ha participat en diferents esdeveniments mundials, i des de les illes Canàries arriba Ancor Sosa Kather (E-1313) de només onze anys d'edat.

Tots els competidors varen posar a punt tot el seu material per poder disputar les primeres eliminatòries en la jornada d'avui, moment en el que ja és té previst el format de Tow-In combinat amb els primers heats.