El dissabte 25 el Càmping Las Dunas i Fase Wind han rebut una gran afluència de públic que ha gaudit de totes les activitats programades al llarg de la jornada. Practicar paddle surf, skimboard a la piscina inflable de 30 metres, carver, surfejar amb el tarp surfing, saltar des dels inflables situats a dins del mar o inclús provar l'art urbà de les mans de grans artistes ha sigut la joia de molts. Fins i tot, la zona village s'ha aplegat dels nous productes de Mercedes-Benz i de les noves caravanes, autocaravanes i campers d'Adria els quals s'han pogut conèixer i provar de primera mà.

Una jornada excitant que ha finalitzat amb la primera eliminatòria completa gràcies a l'entrada de la Tramuntana. El format de la competició amb la presència del vent afavoreix que hi hagi una lluita d'home contra home, fent que un d'ells avanci cap a la següent eliminatòria.

Això ha fet que el públic assistent pogués estar ben atent als dos homes que competien per aconseguir el millor resultat i assegurar-se un lloc a la competició de demà.

En cada heat desenvolupat s'han pogut veure maniobres increïbles, de gran estil i ben altes que han proclamat a Yentel Caers com a campió, seguit de Steven Van Broeckhoven i Jacopo Testa.

Els juvenils també han tingut la seva oportunitat i han demostrat la seva gran experiència, destacant en primera posició Lennart Neubauer, seguit de Nil Bacon i Eugenio Marconi.

Demà més i millor ja que el vent de nord no para i tots els regatistes tindran una nova oportunitat d'escalar llocs a la classificació.