Dijous al vespre es va celebrar la final del Tow-In al Càmping las Dunas de Sant Pere Pescador. A l'eliminatòria hi havia grans eminències del freestyle y bons experts en aquest format de competició, incloent-hi els juvenils Nil Bacon i Mathis Mollard que van demostrar la seva gran experiència. Aquesta modalitat consisteix en estirar el windsurfista amb una moto d'aigua i oferir-li la suficient velocitat per tal que pugui fer un truc a peu de platja. Cada un dels regatistes ha tingut tres rondes, en les que s'ha tingut en compte cada un dels trucs realitzats, però només s'ha considerat aquell amb la puntuació més alta.

En aquesta última ronda els regatistes van optar per maniobres de més risc per assegurar una millor puntuació, fent així que algunes d'aquestes fossin dobles en el mateix salt. Els jutges van tenir en compte la dificultat del truc, l'estil i la recepció d'aquest i es van poder veure maniobres sorprenents a peu de platja.

En aquesta edició, el campió de la última prova del circuit Europeu, Sam Esteve va imposar el seu lideratge tornant a obtenir la primera posició, seguit de Francesco Cappuzzo i Davy Scheffers.

Tot i tenir els resultats del Tow-In acabats encara s'espera més acció pel cap de setmana, així que ahir els windsurfistes van poder gaudir de totes les activitats programades des de Fase Wind i gràcies a tots els patrocinadors i col·laboradores de l'esdeveniment.