La Unió Esportiva Figueres va presentar ahir a l'estadi de Vilatenim el nou gerent del club, Javi Salamero. L'extècnic del Girona, amb experiència a les banquetes del Palamós i Nàstic, entre d'altres, torna al Figueres després de 14 anys per agafar el relleu de Rafa Bonillo, que ha decidit fer un pas al costat. «La benzina es va gastant i arriba el moment que et quedes sense piles», va comentar Bonillo mentre s'acomiadava de l'entitat blanc-i-blava.

El president del club, Narcís Bardalet, va assegurar que «en el món del futbol sempre hi ha d'haver passió i il·lusió». En aquest sentit, va donar la benvinguda a Salamero afirmant que «et tocarà viure la il·lusió d'un club que continua en l'any del seu centenari, fins al 31 de desembre». En la seva nova etapa a Vilatenim, Salamero confia a «administrar, gestionar i dirigir totes les parcel·les del club, agafant el compromís per treballar pel futur».

Després d'aconseguir redirigir el rumb de l'equip per segellar la permanència a Tercera Divisó, el figuerenc Xavi Agustí s'ha merescut la renovació del seu contracte fins al juny de 2020.