04 de juny de 2019
04.06.2019

Les escoltes proven l'estafa en el resultat del Valladolid-València

Segons publica El Mundo, els enregistraments de l'«operació Oikos» destapen com Carlos Aranda i Raúl Bravo van pactar el resultat amb part de la plantilla del Valladolid

04.06.2019 | 07:54

Segons publica el Mundo, les escoltes realitzades en el marc de l'«operació Oikos» proven l'estafa en el resultat del Valladolid-València (0-2) de l'última jornada de LaLiga.

El jutge que investiga el cas creu que els enregistraments, junt amb altres indicis, demostren que el partit entre el Valladolid i el València estava arreglat.

Algunes de les escoltes realitzades a Carlos Aranda i Raúl Bravo, els suposats caps de l'organització que arreglava els partits, revelen que «hi havia set jugadors del Valladolid comprats».

Una de les intervencions telefòniques més destacades, mostra com Aranda ordena les apostes del Valladolid-València abans del partit:

«Mira, germà, el València guanya la primera part i la segona, val? Escolta'm, que guanya la primera part i la segona, val? O sigui que guanya la primera part i el partit el guanya també; no que guanya, que ha de marcar dos gols en les dues parts, que guanya primera i segona (...). Mira, tu saps el que és, no es pot assabentar ningú, però saps el que és. Ningú. Ningú és ningú, ningú, ni els teus amics, ni ningú».

Carlos Aranda i Raúl Bravo es troben en llibertat sota fiança, després d'abandonar la presó de Zuera, a Saragossa.

En cas de confirmar-se aquests fets, el Girona FC podria veure's beneficiat. Una penalització en forma de retirada de punts variaria el resultat definitiu de la classificació de la lliga. El Valladolid podria descendir i el Girona ocupar la seva plaça a la màxima categoria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga


Buscador de deportes