El MIC-Mediterranean International Cup s'expandirà per primer cop als Estats Units el novembre d'aquest any amb un nou torneig internacional de futbol base. Coincidint amb els mesos previs del 20è aniversari del clàssic torneig de la Costa Brava, MIC i ISL portaran a terme aquesta nova competició que es disputarà a Florida.

Els partits es jugaran entre el 9 i l'11 de novembre del 2019 en els camps Central Broward de Fort Lauderdale, situat entre els comtats de Miami-Dade i Palm Beach. La previsió és que durant tres dies més de 2.500 jugadors procedents de 120 equips -la majoria dels quals americans- de categoria U12, U14 i U16 masculina i femenina disputin més de 300 partits. Els vencedors del MIC dels Estats Units tindran el bitllet assegurat per participar en el MIC de la Costa Brava, que continuarà celebrant-se per Setmana Santa i que el 2020 arribarà a la 20a edició.

Aquest nou torneig ha sorgit de l'aliança entre MICSports i ISL, empresa de gestió i màrqueting esportiu nascuda a Barcelona i ara amb seu a Miami. El torneig es va presentar al Museu Colet de Barcelona amb la presència de Marc Bartra, futbolista del Betis.