El Bescanó s'ha quedat a les portes de l'ascens a Primera Catalana, amb un empat a casa contra el Martorell (1-1), i la temporada vinent continuarà jugant a Segona.

Els homes de Toni Díaz, que agafava els regnes de l'equip després que Miquel Hereu marxés a la Xina, han estat molt a prop de superar l'eliminatòria. Amb un empat sense gols en el duel d'anada que va disputar-se a Martorell, els bescanonins ho deixaven tot obert per a la tornada.

Arribant al final del partit amb el marcador a zero, la tornada de la promoció d'ascens s'ha decidit a la pròrroga. Els visitants s'han avançat a la primera part, però a la represa Roca ha aconseguit posar l'empat. El Bescanó ha insistit per trobar el gol de la victòria amb la mala fortuna que el porter Toni Domínguez ho ha evitat amb una gran aturada.