13 de juny de 2019
13.06.2019
Diari de Girona

El Gos del Tet marca el camí de la UE Fornells

El club de futbol de Fornells té 22 equips i 350 jugadors; i ara també una nova mascota basada en la vella història del gos d'un mas de la població

13.06.2019 | 01:01
Sopar de cloenda amb 800 persones. ?La presentació de la nova mascota va ser la sorpresa de la nit de fi de temporada.

Una vella història de Fornells de la Selva explica que, el segle passat, al Mas Pou del veïnat de la Barceloneta, hi havia un gos que anava tot sol fins al centre del poble a fer la compra. Els amos del Mas Pou li lligaven un cabàs amb la llista de la compra i els diners, i quan arribava a Can Tonet, actualment carnisseria i en aquella època també botiga de queviures i hostal, el propietari de l'establiment hi posava a dins els productes de la llista i el canvi. Mai, ningú que no fos els propietaris del Mas Pou o de la botiga va obrir aquell cabàs.

El Gos del Tet té un monòlit en el seu rècord dins del Mas Pou i, des d'aquest cap de setmana, també és la nova mascota de la Unió Esportiva Fornells. El club de futbol local va celebrar dissabte el sopar de cloenda de la temporada amb un sopar al pavelló amb gairebé 800 persones que, per sorpresa de molts, es van trobar amb la presència del Gos del Tet vestit amb la samarreta del club. El Fornells mou al voltant de 350 jugadors repartits en els seus 22 equips entre els de preescoleta i el conjunt de Tercera Catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook