El Figueres està vivint un mes ben mogut, marcat per les altes i les baixes de la plantilla que tindrà Xavi Agustí la temporada vinent. Malgrat la fuita de jugadors, molts d'ells peces clau dins del terreny de joc i del vestidor, el club blanc-i-blau va anunciar ahir un fitxatge d'impacte. Es tracta del davanter Josep Soler Pepu, que arriba procedent del Palamós -l'últim equip que va dirigir el nou gerent Javi Salamero- amb qui ha aconseguit erigir-se com a màxim golejador de Primera Catalana. Aquest curs, el de Bellcaire d'Empordà va marcar 23 gols en 32 partits en la seva estrena a la categoria.

El jugador, de 23 anys, ha tingut un paper destacat sota les ordres de Salamero al Palamós juntament amb Genís Balaguer, que va ser el primer reforç en arribar a Vilatenim. L'arribada d'ambdós futbolistes se suma a la de Carles Gallardo, que va ser la segona incorporació i aquesta temporada també ha jugat a Primera Catalana amb el Banyoles. La direcció esportiva continua treballant per a més incorporacions.

En canvi, els figuerencs han vist les sortides dels quatre capitans Sergi Romero, Albert Canal, Ritxi Mercader i Èric Vilanova, que apunten al Peralada d'Albert Carbó. A més de Joan Pons, Èric Torres, Álvaro, Hostench i Xavi Ferrón.