Només va necessitar un avantatge en tot el segon temps. Només un. El que va segellar Singleton, amb una cistella quan faltava menys d'un minut. Suficient per col·locar el 78-77 a favor del Barça, que havia anat a remolc durant gairebé tot el partit i que, de perdre, hauria servit en safata el títol de lliga al Reial Madrid. Va saber mantenir aquest curt avantatge l'equip blaugrana, en uns últims segons d'infart. No va entrar el primer intent de Llull; tampoc el de Thompkins, amb el temps gairebé exhaurit. Victòria. Patida, soferta i treballada, però al cap i a la fi un triomf que situa el 2-1 a l'eliminatòria, encara a favor dels blancs, tot forçant un quart partit que es jugarà al Palau demà a la nit (21 hores). Un desenllaç increïble en un duel dominat gairebé sempre pels visitants, que van arribar a gaudir de vuit punts d'avantatge. El parcial de 44-37 de la segona meitat va ser clau perquè la victòria es quedés a casa.