Quan semblava que les renovacions dels jugadors que finalitzaven contracte aquest 30 de juny amb l'Olot s'estaven estancant, el club garrotxí va anunciar l'ampliació de contracte de tres futbolistes en els últims tres dies. Primer li va arribar el torn a Jordi Xumetra; un dia després va ser José Martínez. Mentre que ahir es va conèixer que Carles Mas també renova per una temporada més amb l'equip volcànic.

El defensa de 26 anys jugarà per tercera temporada consecutiva a la Unió Esportiva Olot. Carles Mas va arribar al conjunt garrotxí l'estiu de 2017 després de l'ascens de l'Olot a Segona B. Des de llavors, s'ha convertit en un fix a la defensa, a més tenint en compte que és l'únic central esquerrà de la primera plantilla. En el seu primer curs a Olot va disputar 35 partits dels 38 totals, mentre que la temporada passada en va jugar 34 malgrat que Garrido és un entrenador al qual li agrada bastant fer rotacions.

Amb la renovació del central banyolí, els de La Garrotxa s'asseguren la continuïtat total de la defensa que tan bon rendiment va donar l'últim curs, ajudant al fet que l'equip fos el tercer menys golejat del grup tercer de la Segona B. Alan Baró i Lluís Aspar tenen contracte vigent, mentre que Blázquez i Barnils, que també poden actuar com a centrals, van renovar fa uns mesos.

En aquests moments només queden tres jugadors del vestidor per ampliar la seva vinculació amb el club. Es tracta del porter balear, Xavi Ginard; el carriler esquerre badaloní, Iván Guzmán, i el davanter silenc Marc Mas. Cap d'ells encara no han fet oficial la seva continuïtat.