El Barça femení va fer oficial ahir que Laia Codina passa a formar part de la dinàmica del primer equip aquesta temporada 2019-20. La futbolista de Campllong, de 19 anys, fa cinc temporades que defensa els colors blaugrana i aquest curs ha estat la capitana del filial, amb qui ha aconseguit l'ascens a Primera Divisió B -la nova categoria de plata- juntament amb la lateral alt-empordanesa Helena Barco.

Codina fa el salt al primer equip, que enguany ha jugat la final de la Champions, després d'haver-se guanyat la confiança de Jordi Ventura al filial. Aquesta temporada, la central gironina ha disputat 24 dels 26 de Lliga i ha confirmat l'ascens aconseguint la tercera posició de Segona Divisió amb 53 punts. També pot fer de lateral o de mig centre.

La jugadora de Campllong està concentrada amb la selecció espanyola, amb qui participarà en l'Europeu sub19 d'aquest estiu. La internacional ja va participar en el Campionat d'Europa l'any passat i va proclamar-se campiona amb el conjunt espanyol.