01 de juliol de 2019
01.07.2019
Diari de Girona

Viñales dedica el triomf d'Assen al rosinc que va morir de càncer

El pilot va ajudar a tornar a caminar al jove pagant-li una cama ortopèdica després d'una amputació

01.07.2019 | 13:02
Viñales dedica el triomf d'Assen al rosinc que va morir de càncer

Després d'aconseguir el primer triomf de la temporada del Mundial de MotoGP, el pilot rosinc Maverick Viñales va dedicar la victòria a «l'Óscar, que va morir fa poc».

El pilot de MotoGP feia referència a l'Óscar Fernández, un jove de Roses de 24 anys que va morir aquesta setmana víctima del càncer contra el que estava lluitant des de feia més de dos anys.

La seva malaltia va transcendir del seu entorn més proper l'octubre de l'any passat, quan el pilot de Moto GP Maverick Viñales, nascut al mateix municipi i de la mateixa edat, va decidir finançar els 81.000 euros que costava la pròtesi electrònica que necessitava per tornar a caminar després de patir una amputació.

El divendres, Maverick Viñales, que preparava la cursa d'Assen, va tenir un record pel seu amic. "Descansa en pau Lluitador. El meu més sentit condol a tota la família".
Fa uns mesos, després que Maverick Viñales decidís finançar-li la cama ortopèdica, Fernández va agraïr el gest del pilot amb un vídeo a les seves xarxes socials.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook