En una emotiva conferència de premsa, Pere Pons s'ha acomiadat del Girona aquesta tarda. El migcampista de Sant Martí Vell ha dit adéu al que ha estat el seu club des que era aleví -amb el parèntesi d'uns mesos a l'Olot- i que ara deixa per fitxar per l'Alabès. Ho ha fet acompanyat per família, amics i dirigents del club en un acte on Pons ha argumentat la seva decisió.

Pons ha explicat que per sobre de tot ha estat "la categoria" el que ha fet decantar la balança cap a fer les maletes. I això que, el Girona havia apostat "molt fort" perquè es quedés aquesta temporada a Segona A.

"La proposta era molt bonica i atractiva però el meu desig és jugar a Primera el màxim d'anys possibles", ha dit. En aques sentit, Pons ha agraït el gran interès del Girona i també la clàusula del contracte per la qual el conjunt gironí es guarda una opció de recompra. "Això demostra que el club em valora. Si he de tornar ho faré de la millor manera i amb les màximes ganes perquè és el club de la meva vida".

La família, amics com Granell, Coris o Chicho, el president Delfí Geli, l'àrea esportiva i representants de la seva penya no han faltat a l'acte de comiat. Pere Pons ha reconegut que li fa respecte "sortir de la zona de confort" però que es prèn la nova etapa a Vitòria com "un repte". Per al de Sant Martí Vell, l'Alabès és un club "humil i treballador, amb uns valors semblants als del Girona".

Pons ha volgut recordar als aficionats del Girona que el tenien com a mirall o referent que "no em perden". "És un passet més a la meva carrera. Sóc el que sóc gràcies al Girona". Pons passarà demà mateix la revisió mèdica i a la tarda podria ser presentat com a nou jugador de l'Alabès.