La reducció de set a tres barres verticals blanc-i-blaves i la recuperació del color rosa són les principals novetats dels equipaments que lluiran tots els conjunts de la Unió Esportiva Figueres per a la temporada 2019-2020. El disseny ha anat a càrrec de l'empresa Onze Technical Sport, que ja es va encarregar també l'any passat de les samarretes del Centenari del club.

L'equipament titular consta d'una franja central de color blau i de dues blanques, mentre que les mànegues són blaves. Per darrera s'aposta per un blau uniforme, amb els números en blanc. La suplent és rosa amb tres barres horitzontals a l'alçada del pit, dues blaves i una blanca. La part posterior també és rosa, mentre que els números llueixen en color blau.

Xavi Agustí, entrenador del primer equip, destaca que el primer equipament "segueix la línia de les anteriors samarretes amb una millora en la part posterior, que ens permetrà llegir d'una manera molt més clara els dorsals. El segon equipament és un disseny més modern".

El migcampista Marc Gelmà i el defensa Pol Tarrenchs han estat els primers jugadors que han lluït els nous equipaments.