El Sarrià va concretar ahir dos nous fitxatges que reforçaran l'equip de cara a l'històric debut a Divisió d'Honor Plata. Es tracta de dos extrems, un d'esquerre, Isaac Alemán, i un de dret, Roc Segarra, que s'afageixen a les arribades de Pau Palacios (Calella) i Gerard March «Popi».

Alemán es va formar al GEiEG, el Gironès i el Bordils, amb qui va competir a Primera Nacional amb el filial i fins i tot va arribar a tenir minuts amb el primer equip a Plata. Aquestes dues últimes temporades jugava a la tercera categoria de l'handbol espanyol amb el Montequinto sevillà. És un extrem esquerre de molta disciplina tàctica que pot ampliar els recursos de l'equip. Per la seva banda, Roc Segarra es va formar a la Roca, aquesta temporada passada jugava a Primera Nacional amb el Palautordera i també havia passat pel Mataró. Es tracta d'un extrem dret amb molta facilitat finalitzadora.

De moment la plantilla del Sarrià només ha patit una baixa, la de Guillem Lozano, que ha marxat a Austràlia per estudis. L'objectiu del club és mantenir el bloc que va assolir l'ascens el curs passat i reforçar-lo amb alguns fitxatges com els que s'han anat concretant fins ara.