L'Atlètic de Madrid ha assegurat aquest divendres després fer-se oficial el fitxatge d'Antoine Griezmann pel FC Barcelona, ??en abonar el club blaugrana els 120 milions d'euros de la clàusula de rescissió, que el Barça hauria de pagar 200 milions per ser la clàusula vigent quan arribar a l'acord amb el jugador.

"L'Atlètic de Madrid considera que la quantitat dipositada és insuficient per fer front a la seva clàusula de rescissió, ja que és obvi que el compromís del jugador i del Futbol Club Barcelona es va tancar abans que l'esmentada clàusula es reduís de 200 a 120 milions d'euros", va anunciar el club en un comunicat.

A més, creuen que l'extinció del contracte de Griezmann es va produir "abans de la finalització de la temporada passada" per fets, actes i manifestacions realitzades pel jugador, i iniciaran els procediments oportuns per a la defensa dels seus drets i interessos legítims.

La reducció dels 200 milions de l'anterior clàusula de rescissió als 120 milions actuals es va produir el passat 1 de juliol, i l'Atlètic entén que l'acord entre Griezmann i el Barça és previ a aquesta data.

"També va ser anterior a la data en què es va produir la modificació de la clàusula la comunicació que el jugador va realitzar el 14 de maig anunciant la seva desvinculació del club", esgrimeix l'entitat 'matalassera', que des de maig sabia la negativa del jugador a seguir al club del Wanda Metropolità.