Inici de temporada exigent pel que fa a les competicions FEB pel conjunt gironí. L'encetarà amb un títol en joc: la Supercopa d'Espanya que es disputarà dissabte 21 de setembre davant el campió de la Copa 2019, el Perfumerías Avenida. El matx, que es disputarà a Fontajau per la condició que ostenten les gironines de vigents campiones de Lliga, serà el primer clàssic del curs.

Una setmana més tard arribarà l'Open Day. L'Spar Citylift Girona es veurà les cares amb un València Basket el 28 de setembre. Serà la tercera edició d'aquest format de jornada inaugural unificat, que enguany se celebrarà a Saragossa.

D'altra banda la Federació Espanyola de Bàsquet també ha definit ja les dates de la Copa de la Reina -encara sense seu- dels playoffs. La Copa es disputarà del 5 al 8 de març, de nou amb 8 equips participants -els 8 primers classificats de la primera volta de la lliga regular-. Pel que fa als playoffs pel títol, aquests començaran el 8 d'abril amb els quarts de final. La final es disputarà del 29 d'abril al 6 de maig i totes les eliminatòries seran al millor de 3 partits.