30 de juliol de 2019
30.07.2019
Diari de Girona

El potent Antonio Hester reforça el joc interior del Girona a LEB Plata

El projecte de Marc Gasol aposta per un pivot de menys de dos metres que ha destacat molt en lligues europees menors com Islàndia o Suïssa

30.07.2019 | 12:30
Antonio Hester.

La temporada passada, Àlex Formento va poder comprovar que al seu equip tenia problemes per compensar la potència física de bona part dels rivals i, després de fitxar talent en el joc exterior amb Sàbat, Sevillan, Esteban o Moreno, el director esportiu i entrenador del Bàsquet Girona ha fet una aposta més física pel joc interior: Antonio Hester. Un aler pivot nord-americaà de menys de dos metres que estava jugant amb els Starwings de Basilea a la lliga de Suíssa.

Autèntic rodamón del bàsquet, abans de Suïssa havia estat a Islàndia, Herster també coneix la LEB Plata perquè la temporada 2014-15, va jugar a Tarragona amb bons números: 14 punts i 8 rebots per partit. També ha jugat a Finlàndia, Panamà o el Perú i en lligues menors dels Estats Units després de formar-se a les universitats de Miame Dade i Mobile.

Hester és la setena peça confirmada del Bàsquet Girona després d'Albert Sàbat, Sergi Costa, Gerard Sevillano, Max Esteban, Robert Cosialls i Víctor Moreno.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook