L'Espanyol va derrotar ahir l'Stjarnan islandès a la tornada de la segona fase prèvia de la Lliga Europa amb un clar 3-1, que suma un global de 7-1 després del 4-0 de l'anada. Pedrosa va encarrilar la classificació al cap de cinc minuts amb el 0-1. El de la pedrera va aprofitar la seva velocitat. Els locals, malgrat veure's visiblement inferiors, van tenir l'oportunitat d'empatar el xoc en el minut 18, gràcies a un rigorós penal comès per Javi López, que Halldórsson va enviar la pilota per sobre del travesser. A la segona part, els catalans van aprofitar el desordre local: Borja va posar el 0-2 en el 52 després d'una passada a l'àrea. Ferreyra va acontentar l'entrenador en el minut 78. L'argentí, molt en forma aquest estiu, va definir una assistència de Melendo. El 0-3 sentenciava el partit, però Sigurdsson va marcar el gol de l'honor a la vora del xiulet final. El Lucerna suís serà el rival en la següent ronda.