El Citylift GEiEG Uni continua revelant, una a una, les peces amb què comptarà el tècnic Joan Pau Torralba en l'estrena de l'equip a Lliga Femenina-2. Ahir, va tocar el torn de Júlia Soler que, com la seva companya Laia Moya, també farà el salt des del júnior de l'Uni fins al sènior del GEiEG, amb qui ja va jugar molts minuts la temporada passada a Copa Catalunya.

«Tinc moltes ganes de començar aquesta temporada tan il·lusionadora que ens espera i poder seguir creixent amb treball i ambició», explica Soler que la temporada passada va ser la màxima anotadora i assistent del Campionat d'Espanya júnior i aquest estiu ha jugat l'Europeu sub-18 amb la selecció espanyola.

La jugadora de Banyoles és la sisena jugadora confirmada per a la temporada vinent després de les renovacions de Vane González, Janina Pairo, Núria Bagaria, Laia Moya i ella mateixa i l'únic fitxatge de Laura Méndez. L'exbase del Cerdanyol està jugant aquests dies, l'Europeu sub-20 que entrena el tècnic de l'Spar Ciytlift Girona, Èric Surís.

En els propers dies, el GEiEG Uni acabarà d'anunciar més renovacions i, segurament, la incorporació d'una jugadora estrangera per potenciar més el grup de cara a l'exigència competitiva d'una lliga semiprofessinal com Lliga Femenina-2.