Després de la baixa de Xavi Ginard, el secretari tècnic de club, Sergi Raset, havia de moure fitxa per buscar un substitut que li fes competència a Pol Ballesté. L'escollit només ha tardat quatre dies en anunciar-se i es tracta de Marc Vito, que signa per un any i un altre opcional. El porter de 23 anys arriba procedent del Girona després de jugar dues temporades al Peralada.

El terrassenc es va formar a les categories inferiors del Barça, de la Damm i del Badalona, equip amb el qual va debutar a Segona B abans d'emprendre dues aventures fora de Catalunya. Còrdova i Extremadura han estat els passos previs de Marc Vito abans de tornar, el gener de 2018, al grup tercer de Segona B per jugar amb el Peralada. A terres empordaneses es va fer amb la titularitat només arribar al club i va fer una gran recta final de temporada, tot i que aquest últim any ha estat el porter suplent de José Suárez.

Marc Vito serà presentat avui a les 12 del migdia al Municipal i fins i tot podria debutar en l'amistós que disputarà avui l'Olot, a les 8 del vespre, a l'estadi del Palamós.