El migcampista de l'Espanyol Matías Vargas va dir ahir dimarts després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que ser el fitxatge més car de la història del club, 10,5 milions, «és un orgull i una responsabilitat, però no una pressió». L'argentí, de tota manera, va insistir que encara té molt per exhibir sobre la gespa. «Això cal demostrar-ho dia a dia i només em preocupo d'entrenar i donar el millor. Tot és summament positiu i jo el que he de fer és treballar per aportar al grup», va subratllar.

Qüestionat per les diferències entre el futbol argentí i l'espanyol, Vargas va comentar que el joc de La Lliga és «més evolucionat i hi ha més conceptes». En aquest sentit, la seva integració no el preocupa: «A poc a poc m'aniré adaptant. Pas a pas. Però m'estic sentint bé, encara que em queda molta feina per fer».

D'una altra banda, l'extrem va valorar els dos partits de l'Espa­nyol durant aquesta setmana, el de demà de Lliga Europa contra el Lucerna suís i el de diumenge davant el Sevilla. «Pensem en el partit més pròxim perquè la classificació per a la següent prèvia de la Lliga Europa no està tancada. Cal treballar i intentar guanyar. I després, diumenge». Els blanc-i-blaus van guanyar per 0-3 a Suïssa en el partit d'anada i demà ho tenen tot a favor a casa (21.00).

Finalment, Vargas va analitzar el treball tàctic de l'entrenador, David Gallego: «El desafiament és adquirir automatismes i no perdre la improvisació i la creació. És un tècnic que té molts conceptes i exigeix molta feina».