Aquest divendres torna el futbol i a Diari de Girona oferirem de nou als nostres usuaris la més completa informació de tot el que passi tant a Laliga Santander com a la Laliga SmartBank.

La competició comença el 16 d'agost amb un emocionant Athletic-Barcelona després de tota la polèmica sobre els horaris dels partits.

La nostra aposta per l'esport rei inclou els resums en vídeo dels partits de la jornada perquè visquis tota l'emoció de la competició de lliga, prestant especial atenció als nostres equips. Podràs gaudir de tots els gols, les millors jugades, les polèmiques €

Directes, estadístiques, travessa ...

Així mateix, a Diari de Girona t'oferim tots els detalls dels equips de primera i segona, retransmissions en directe, resultats, classificació, calendari, travessa i, per descomptat, totes les estadístiques. Així, podràs consultar la lluita pel pitxitxi i el trofeu Zamora, els jugadors que més minuts han jugat, els que han comès més faltes o els que han recuperat més pilotes. A això cal sumar-li una anàlisi detallada de cada equip amb els gols que han marcat, les rematades realitzades, les assistències, les targetes i les faltes comeses.

No oblidarem tampoc tot el passi en altres competicions com a Segona B, Tercera Divisió, Preferent i Divisió d'Honor.

I, per descomptat, posarem especial focus en les esperades Champions League, Europa League i la Copa del Rei.

Finalment, hem preparat una secció especial de Lligues Mundials on podràs consultar els principals campionats europeus i els tornejos més importants d'Amèrica.