El Barcelona ha resolt qualsevol dubte sobre el seu nivell futbolístic després de perdre a San Mamés el cap de setmana passat (1-0), en golejar aquest nit al Camp Nou el Betis (5-2) després de remuntar un 0-1 i en un xoc en el qual Antoine Griezmann ha marcat dos gols.

El Betis ha obert el marcador al minut 15 i Griezmann ha empatat en el 42 i ha tornat a marcar al 50, gol que ha festejat llançant confeti en un córner. El Barcelona ha arrodonit la nit amb gols del futbolista del planter Carles Pérez (3-1, min.56), Jordi Alba (4-1, min.60) i del xilè Arturo Vidal (5-1, min. 77).

Dos minuts després, el Betis ha reduït el marcador amb un gol de Loren (5-2, min.79). El Betis suma la seva segona derrota en aquest inici de lliga. L'absència de davanters al Barcelona ha dut al tècnic Ernesto Valverde a recórrer a joves del planter, com Carles Pérez i del jove guineà Ansu Fati, de 16 anys.