El Llagostera ha tingut una estrena espectacular en el retorn a Segona B (1-3). L'equip d'Oriol Alsina s'ha exhibit en el millor aparador possible: el nou estadi de Tarragona davant d'un Nàstic que se les prometia molt felices quan s'ha avançat en el marcador al minut 9, gràcies a un penal dubtós, i que ha acabat sense arguments davant del bon plantejament dels gironins. És la primera vegada que el Llagostera s'imposa al camp del Nàstic, un rival amb morbo des d'aquella promoció d'ascens a Segona A del 2014 que es van apuntar els blaugranes.

El Nàstic s'ha avançat molt aviat després d'un penal dubtós, transformat per Bonilla. Tot i l'1-0, els locals han jugat a batzegades. A partir de la mitja hora de la primera part, els visitants han fet un pas endavant. Nahuel i Sascha han amenaçat la porteria tarragonina i al final el premi ha arribat en quatre minuts de rauxa poc abans del descans. L'empat l'ha fet Nahuel, i pràcticament sense temps per reaccionar, ha arribat l'1-2 obra de Sascha. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa el Nàstic ha posat una marxa més, sobretot quan ha entrat a la gespa Pol Ballesteros. Marcos, però, ha aturat les ocasions dels locals i el conjunt d'Alsina s'ha defensat amb encert i ha jugat molt ben ordenat. La sentència ha arribat al minut 76 quan Adri Lledó ha marcat l'1-3 des del punt de penal, per unes mans del local Bonilla. Amb aquest gol els locals han acabat abaixant els braços i la parròquia tarragonina ha començat a abandonar la grada. El Llagostera s'imposava al Nou Estadi i donava el cop en un històric retorn a la categoria de bronze.

Nàstic: Bernabé, Pol, Bonilla, Goldar, J. Rodríguez, Lolo Plá (Pol Prats, min. 66), Petcoff, Habran (Ferran Giner, min. 77), Pereira (Pol Ballesteros, min. 49), Pedro i Carreón;

Llagostera: Marcos, Crespo, Maynau (Adri Lledó, min. 69), Aimar, Juvanteny, Yeray, David Garcia, Èric Jiménez (Pasquina, min. 58), Nahuel, Gil Muntadas i Sascha;

Gols: 1-0, min. 9, Bonilla de penal; 1-1, min. 41, Nahuel; 1-2, min. 44, Sascha; 1-3, Adri Lledó de penal;

Àrbitre: Bosch Domènech (Comitè valencià). G T. Grogues: Pels locals Juan Rodríguez i pels visitants Sascha, Juvanteny, Crespo, Aimar, Èric Jiménez, Maynau, Yeray;

Estadi: 4.259 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.