L'Olot ha anunciat aquest matí la incorporació del davanter Álvaro Salinas (Hèrcules), un futbolista d'experiència notable a Segona B tot i la seva joventut. Amb els alacantins hi va disputar una cinquatena de partits a Segona B. Es tracta d'un futbolista amb mobilitat i bona definició de només 22 anys que donarà més recursos a la parcel·la ofensiva. Salinas firma per una temporada més una altra d'opcional i serà presentat demà.

Álvaro Salinas Garcia (Albatera, 10-01-1997) es va formar al planter de l'Hèrcules, i amb 18 anys va estrenar-se a Segona B (2015-16). La temporada següent va gaudir de més protagonisme amb 32 partits disputats (18 com a titular) i tres gols anotats. En aquests dos últims anys no ha tingut la continuïtat desitjada (13 i 10 partits) en una plantilla plena de jugadors destacats i molta competència.

Salinas és un perfil de davanter amb mobilitat, rapidesa i dinamisme, que té bona definició amb les dues cames i que arriba amb ganes de créixer i fer-se un lloc a la categoria. Un jove amb qualitat que completarà les posicions d'atac, on ja hi són Natalio, Joel Arimany i Kilian Grant.