El sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei d'handbol va deparar els enfrontaments Bordils-Barça B i Sarrià-Antequera. Els duels es jugaran el 28 de setembre amb els dos equips gironins com a locals. Aquesta ronda és a partit únic i, en cas de superar-la, el premi és rebre a casa un rival de l'Asobal.

En aquesta eliminatòria hi competiran els 16 equips de Divisió d'Honor Plata. Bordils i Barça B es tornaran a veure les cares en aquesta competició després que la temporada passada els gironins ja eliminessin els blaugranes en la ronda inicial de Copa (33-30). En la següent ronda l'equip que aleshores dirigia Sergi Catarain va caure contra el Puente Genil, de la màxima categoria, per un clar 18-31 al Blanc-i-Verd. El rival del Sarrià, l'Antequera, va quedar setè classificat a Plata. La resta d'enfrontaments d'aquesta primera ronda són: Palma del Río-Ciudad Real; Cajasur Còrdova-Villa de Aranda; Cisne-Teucro; Novás-Torrelavega; Zarautz-Alcobendas; Ciudad de Málaga-Zamora.

Abans d'afrontar aquesta primera eliminatòria de Copa, els dos representants gironins de Divisió de Plata hauran debutat ja a la Lliga. El campionat arrenca el proper dissabte 14. El Sarrià viurà la històrica estrena a la Segona Divisió de l'handbol espanyol a la pista del Cajasur Còrdova (19.30), mentre que el Bordils de Pau Campos jugarà a casa contra l'Antequera (19.00).