El Banyoles continua passant el seu lògic procés d'adaptació a Tercera. Ahir, en un bon partit -com en el debut-, l'equip d'Adam Fontes va tornar a perdre. Diego, al minut 16, va ajustar el seu xut lluny de l'abast de Bartrina. I aquí es va acabar tot, perquè els intents dels banyolins van acabar en res.

Bech, només començar, ja va disposar de la primera ocasió. Aquesta va ser la primera de les incomptables vegades que el Banyoles va treure el cap a l'àrea d'un segur Sergio. A la primera que va tenir el Granollers, Diego la va enviar cap a dins. Arnau podia haver fet el segon un instant després, però el seu xut no va trobar porteria. Quimo, a la sortida d'un córner, va enviar la pilota als núvols. El Banyoles insistia, mitjançant Pol i Henry.

A la segona part, el domini encara va anar a més, però el resultat no es va moure. Moha va tenir l'empat a tocar, però Víctor la va treure de sota pals. Adrià també va obligar Sergio a intervenir. En la darrera ocasió del partit, un defensa, sobre la mateixa línia de gol, va evitar l'empat de Quimo.