Els Bordils ha començat una nova temporada a la Divisió d'Honor Plata amb una derrota a casa davant l'Antequera (20-22), en un partit molt igualat en la primera part, però on s'ha canviat la tònica i els malaguenys s'han aconseguit emportar el duel.

La primera part ha estat molt igualada, però semblava que els locals posaven la directe amb un parcial de 3-0 (7-4) que ha estat contrarestat pels visitants i d'aquesta manera s'ha arribat amb empat a 10 al descans.

En la represa la tònica ha canviat i amb 12-12 al marcador els andalusos han fet un parcial de 0-3 (12-15) que ja ha estat impossible de salvar pels de Pau Campos, que han arribat a perdre de cinc gols (15-20), però que al final han maquillat el marcador amb el 20-22.