El ciclista holandès Fabio Jakobsen (Deceunick-Quick Step) es va imposar ahir en la 21a i última etapa de La Vuelta a Espanya, en un recorregut de 106 quilòmetres entre Fuenlabrada i Madrid, acabant a l'esprint la 74a edició d'aquest esdeveniment ciclista que va coronar a l'eslovè Primoz Roglic (Jumbo-Visma) com a guanyador de la classificació general. Jakobsen es va emportar la cirereta del pastís de Roglic, qui va guanyar la seva primera 'gran' de la seva trajectòria professional. En el podi definitu de la carrera, l'eslovè va estar acompanyat del seu compatriota Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) des del tercer lloc i guanyador de la classifació general dels joves, i pel murcià Alejandro Valverde (Movistar Team) com a subcampió de la prova.

A més, Roglic també es va emportar el Mallot verd de la classifiació per punts i el francès Geoffrey Bouchard (AG2R La Mondiale) va ser el guanyadro de la muntaya. Movistar va ser el millor equip situant tres dels seus corredors entre el Top10: Valverde, segon, Quintana, quart, i Soler, novè.