Vidreres va acollir diumenge la sisena prova puntuable per la Copa Catalana d'Orientació a peu del 2019. En modalitat de Mitja, era també el Campionat de Catalunya 2019 d'aquesta distància.

Els gironins van sumar 15 podis, dels quals destaquen els primers llocs de Rose Kowlaski (D35), Eva Bové (D21A) i Joana Martí (D20). En Joel Rufó (H10) també va pujar al lloc més alt del podi per davant d'en Cesc Amat. Segons llocs també per a Martí Pou (H14) i Begoña Fernández (Open). En tercer lloc van quedar Bernat Camps (H10), Bruna Sanz (D10), Anna Codina (D16), Andreu Aliu (H18), Paula Padilla (D18), Cristina Valiente (D40), Hanneke Heikoop (D50) i Eloi Martí (Elit). Amb aquests resultats, els Aligots van sumar més punts que cap altre club i refermen el seu primer lloc a la Copa Catalana-O amb 6.207,60.