El pavelló de la Unió Esportiva Sarrià viurà avui un partit històric, un d'aquells que, segons el seu capità, Guillem Torres, farà «aturar el poble» després que l'equip que entrena Salva Puig aconseguís la victòria a la pista del Còrdova amb un agònic gol de Roc Segarra. Avui, a dos quarts de set de la tarda, els sarrianencs reben el Ciutat de Màlaga en un partit on el pavelló de l'UES s'omplirà a rebentar. «En tot el club s'ha notat que des de l'ascens s'han fet més socis i parlis amb qui parlis tothom té ganes d'handbol. Dissabte tothom diu que vindrà al pavelló, fins i tot gent que fa anys que no ve als partits, i aquest missatge ens arriba als jugadors», explicava aquesta setmana Guillem Torres. En la primera jornada, els malaguenys van perdre a la seva pista contra el Teucro (18-23).

L'altre equip gironí de la categoria, el Bordils, no jugarà fins demà al migdia a la pista del Barça B (12.30). Els de Pau Campos visiten una de les pistes més complicades de la lliga després de l'ensopegada a casa contra l'Antequera (20-22).

Debut del Banyoles a Nacional

La pista de l'Esplugues serà aquesta tarda (19.45) l'escenari de l'estrena del Banyoles a Primera Nacional amb Sergi Baguer a la banqueta en substitució de Gerard Espígol i amb Albert Masó, Ferran Pou i Artur Peresson (Bordils) i Peter Nagy (GEiEG) com a cares noves en una plantilla on han estat baixa Massot i Vila.