Després de perdre a Los Cármenes contra el Granada (2-0), en un dels pitjors partits del Barça en l'era Valverde, la plantilla blaugrana va realitzar ahir un entrenament de recuperació abans de començar a preparar el pròxim compromís contra el Vila-real. La decebedora imatge que va donar l'equip va confirmar que alguna cosa no s'està fent bé al club. I és que sumar només un punt dels nou possibles en les darreres tres sortides ha fet obrir la capsa de Pandora, ja que aquest inici de temporada s'ha convertit en el pitjor dels últims 25 anys. Cal remuntar al curs 1994-95, quan les victòries encara valien dos punts, i el Barça va perdre dos partits.

A banda dels disponibles del primer equip, també es van entrenar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper els futbolistes del Barça B Sergi Puig, Guillem, Chumi, Riqui Puig i Carles Pérez; i Ansu Fati, del Juvenil A. Aquests dos últims van participar dissabte passat en el partit disputat en terres granadines.

Focalitzats en dimarts

El Barça torna a exercitar-se aquest matí (11.00 hores) a les instal·lacions de Sant Joan Despí per preparar el partit de Lliga de demà contra el Vila-real, al Camp Nou. Després de la sessió, el tècnic Ernesto Valverde donarà la llista de convocats i compareixerà en roda de premsa.