El Bàsquet Girona segueix progressant i aquest vespre ha sumat la segona victòria en dos partits de lliga, la primera lluny de Fontajau (63-78). L'equip d'Àlex Formento ha sigut molt superior a La Roda i després d'una primera part més igualada, tot i que sempre decantada cap al bàndol gironí, un parcial de 0-14 al tercer quart ha acabat sentenciant. Del 35-41 s'ha passat al 35-55, un marcador que els locals s'han vist incapaços d'atrapar.

Sevillano, amb 25 punts, i Dijkstra, amb 15, han sigut els màxims anotadors d'un conjunt gironí que avui ha tingut la baixa del base Albert Sàbat. El proper partit del Bàsquet Girona serà dimecres que ve a Fontajau (20.30) contra el Benicarló, en la tercera jornada de la LEB Plata.