L'empresa STEF , líder europeu de transport de productes congelats, s'ha convertit en un dels principals patrocinadors de la Unió Esportiva Olot. Ahir, va tenir lloc la presentació dels nous col·laboradors a la sala de reunions de l'Estadi Municipal. A l'acte, van assistir Joan Agustí (president de la UE Olot), Enric Vila (director de Promoció Econòmica de l'Olot) i els representats de l'empresa Antonio Uceda, Jose Jaén i Luis Sarastegui.

Enric Vila va valorar l'acord amb una empresa que lidera el mercat europeu en el transport amb baixes temperatures.

El director comercial de STEF a escala internacional, Antonio Uceda, va parlar de la coincidència entre els valors de l'Olot i l'empresa. Va enumerar el compromís socials dels dos ens i el treball de continuïtat. Uceda va explicar que l'empresa té una seu a les Preses i un compromís amb la Garrotxa.

L'acte va ser tancat pel president del club olotí, Joan Agustí, el qual va ressaltar el fet que una empresa com STEF s'hagi fixat en el compromís social. Agustí va desitjar que la col·laboració entre totes dues entitats tingui una llarga durada. Al final es va dur a terme la presentació de les noves samarretes.