El Garatge Plana Girona va perdre en el primer desplaçament de la temporada a la pista del Barça (8-2). El conjunt entrenat pel tàndem Benito-Comalat va poder igualar la diana inicial dels locals per mitjà de Pujol al minut 13 de joc, però els blaugrana ja havien sentenciat el partit al descans (5-1), sense donar opcions al rival.

palafrugell-lloret

El Palafrugell es va emportar el derbi gironí després d'imposar-se 3-1 al Lloret i on Ferran Garcia va ser l'heroi local, que va anotar els tres gols del seu equip.

Als tres minuts de partit, Garcia posava l'1-0 al marcador i poc després el mateix jugadors no sabia transformar una falta directa. Seria l'única que fallaria en el partit, ja que en la següent oportunitat que va tenir va fer el 2-0 quan faltaven sis minuts per arribar al descans.

En la represa, Plaza va posar emoció reduint distàncies pels lloretencs (2-1), però, de nou, Ferran Garcia transformava una altra falta directa que sentenciava el partit quan faltava un minut i escaig per acabar.