El Sarrià i el Bordils han quedat emparellats amb el Cangas i el Benidorm, respectivament, a la segona ronda de la Copa d'handbol. La seu de la Federació Espanyola ha acollit aquest migdia el sorteig, després que els dos representants gironins eliminessin el cap de setmana passat l'Antequera i el Barça B, respectivament.

Per al Sarrià jugar contra un equip de la màxima divisió a la Copa serà un fet històric. Per al Bordils, aquesta serà la sisena ocasió i, precisament, el Benidorm, és un dels equips amb els quals ja s'ha trobat en temporades anteriors en aquesta mateixa competició. Els alacantins van superar la segona ronda de Copa al Blanc-i-Verd la temporada 2014/15 guanyant de només un gol (28-29), fent la sentència a pocs segons del final.

Aquesta temporada els dos rivals dels dos equips gironins de Plata naveguen per la zona mitja de l'Asobal. El Benidorm és vuitè, amb 4 punts (2 triomfs i 2 derrotes), i el Cangas ocupa el novè lloc, amb 3 (una victòria, un empat i dues derrotes). Els partits d'aquesta segona eliminatòria de Copa es disputaran el proper 16 d'octubre.