L'Espanyol va aconseguir ahir una gran i alhora important victòria al camp del CSKA Moscou gràcies sobretot a una magnífica segona part. Un resultat que li permet somiar a avançar en la següent ronda de la Lliga Europa i també recuperar l'ànim després d'un decebedor inici de temporada que havia deixat en entredit la continuïtat del seu entrenador, David Gallego.

Va patir l'equip blanc-i-blau durant pràcticament tota la primera part, en la qual es va mostrar bastant desencertat i superat pel seu adversari. Després del descans la transformacio va ser un fet i els de Gallego van oferir la seva millor versió. L'argentí Matías Vargas, autor de la passada del 0-1, va ser un dels jugadors més destacats al costat del porter Diego López. Als seus 37 anys continua sent una assegurança de vida i ho va agrair el seu equip. Va desviar el primer avís, a peus de Vlasic, poc abans que Calleri marxés lesionat, donant així entrada al camp a Víctor Campuzano.

Després d'un primer acte en què els locals van tenir el control i també les oportunitats, els retocs de Gallego van donar els seus fruits. L'Espanyol va passar a tenir la pilota, a dominar. També a generar i fins i tot marcar. Vargas va dibuixar una excel·lent passada entre línies perquè Wu Lei fes el 0-1, superant així amb un toc subtil el proter Akinfeev. Amb el CSKA a la desesperada buscant un empat que no arribaria mai, els blanc-i-blaus van sentenciar al descompte. Regal de la defensa i gol de Campuzano.

Altres resultats dels equips espanyols a la jornada de Lliga Europa: Sevilla-Apoel (1-0, debut de Bounou a la porteria andalusa); Krasnodar-Getafe (1-2).