El Mallorca ha sumat aquest diumenge la seva segona victòria de la temporada a l'estadi Son Moix en derrotar per 2-0 l'Espanyol, amb gols d'Ante Budimir a la primera part, i de Salva Sevilla, a la represa. L'ensopegada enfonsa als blanc i blaus a la taula, frena la seva collita de punts com a visitants -havien puntuat en totes les seves sortides- i deixa al seu tècnic David Gallego a la corda fluixa.

La por a cometre errors, el joc anodí i la poca profunditat en les accions han caracteritzat un primera part molt igualada, decantada a favor dels mallorquinis pel gol de Budimir, tercer del croat i primer que celebraven els aficionats locals des del triomf davant l'Eibar.

Gallego només ha realitzat dos canvis, tots dos obligats, pel que fa a l'equip que es va imposar 0-2 davant el CSKA Moscou a la Lliga Europa. Lluís López i Víctor Campuzano han substituït al sancionat Fernando Calero i l'argentí Jonathan Calleri, amb molèsties físiques i descarti d'última hora.

L'Espanyol, però, no s'ha trobat còmode en cap moment. La seva única arribada amb cert perill ha estat al minut 20, amb un xut alt del xinès Wu Lei. Molt poc per a un equip que es jugava sortir del pou a Palma.